bewaar
Gegrilde haaskarbonade met cranberrysalsa
Gegrilde haaskarbonade met cranberrysalsa
bewaar

Gegrilde haaskarbonade met cranberrysalsa

30 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

rode ui

1

mango

1

rode peper

4

haaskarbonades

1 duopak

krieltjes

2 zakjes

boontjesmix

½ potje

cranberrycompote

2 eetlepels

citroensap

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Mango schillen, vruchtvlees van pit snijden en in kleine blokjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Karbonades met zout en peper inwrijven en 10 tot 15 min. grillen (of 20 min. op barbecue). Krieltjes in 8 min. gaarkoken. Boontjesmix in 8 min. beetgaar koken. Compote met mango, ui, peper en citroensap mengen. Karbonades met salsa, boontjes en krieltjes serveren.