Italiaanse haaskarbonade
365 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
1 bol
4
2 eetlepels
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 nr. 04 - Rijst van ver en dichtbij
Tomaat en mozzarella elk in 8 plakken snijden. Karbonades droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten en karbonades op hoog vuur 3 min. per kant aanbraden. Karbonades uit pan nemen en bovenkant bestrijken met pesto. Plakken tomaat en mozzarella erop leggen. Karbonades in pan terugleggen en afdekken met deksel. Op matig vuur nog ca. 10 min. bakken, tot karbonades gaar zijn en mozzarella gesmolten is. Lekker met pasta en snijbonen.
- algemeenBestrooi de gesmolten mozzarella met wat reepjes verse basilicum of druppel er balsamicoazijn over. De karbonades worden ook extra aromatisch door ze voor het bakken in te wrijven met een halve theelepel gedroogde Italiaanse kruiden.
Italiaanse haaskarbonade

hoofdgerecht
4 personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tomaat en mozzarella elk in 8 plakken snijden. Karbonades droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten en karbonades op hoog vuur 3 min. per kant aanbraden. Karbonades uit pan nemen en bovenkant bestrijken met pesto. Plakken tomaat en mozzarella erop leggen. Karbonades in pan terugleggen en afdekken met deksel. Op matig vuur nog ca. 10 min. bakken, tot karbonades gaar zijn en mozzarella gesmolten is. Lekker met pasta en snijbonen.
algemeen:Bestrooi de gesmolten mozzarella met wat reepjes verse basilicum of druppel er balsamicoazijn over. De karbonades worden ook extra aromatisch door ze voor het bakken in te wrijven met een halve theelepel gedroogde Italiaanse kruiden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 vleestomaat
1 bol mozzarella
4 haaskarbonades
2 eetlepels olijfolie
4 eetlepels (verse) rode pesto




