Fruitsalade met hüttenkäse

nagerecht
4 personen
2
14
Advertentie
Ingrediënten
- 2 perziken
- 1 bakje bramen (150 g)
- 250 g witte druiven
- 200 ml Amé elderberry en lemon (alcoholvrije drank, 1 liter)
- ½ beker hüttenkäse (400 g)
- 2 eetlepels schenkhoning
- kaneelpoeder
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Bramen en druiven wassen. Druiven van trosje plukken. Fruit met drank mengen en in vier schaaltjes scheppen. Hüttenkäse met honing losroeren en midden op fruit scheppen. Met kaneel bestrooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 160 kcal
- eiwit 7 g
- koolhydraten 26 g
- vet 2 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35