Fruitsalade met hüttenkäse
160 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1 bakje
250 g
200 ml
½ beker
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 34-35 - 2005 week 34-35
Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Bramen en druiven wassen. Druiven van trosje plukken. Fruit met drank mengen en in vier schaaltjes scheppen. Hüttenkäse met honing losroeren en midden op fruit scheppen. Met kaneel bestrooien.
Fruitsalade met hüttenkäse

nagerecht
4 personen
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Bramen en druiven wassen. Druiven van trosje plukken. Fruit met drank mengen en in vier schaaltjes scheppen. Hüttenkäse met honing losroeren en midden op fruit scheppen. Met kaneel bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 perziken
1 bakje bramen
250 g witte druiven
200 ml Amé elderberry en lemon
½ beker hüttenkäse
2 eetlepels schenkhoning
0 kaneelpoeder




