Tilapia met geitenkaaskorst

520 kcal

25 min. bereiden, 15 min. wachten

2.8/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet


2005 week 26-27 - 2005 week 26-27

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200°C. Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen. Kaas raspen. Peterselie fijnknippen. Broodkruimels met kaas en peterselie mengen. Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien. Tilapia in midden van oven in ca. 15 min. gaar en bruin bakken. Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommers in plakjes snijden of schaven. Ui pellen en in ringen snijden. Komkommer en ui met dressing mengen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tilapia met puree en komkommersalade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tilapia met geitenkaaskorst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig