bewaar
Tilapia met geitenkaaskorst
Tilapia met geitenkaaskorst
bewaar

Tilapia met geitenkaaskorst

25 min. bereiden
15 min. wachten
21waarderingen

Ingrediënten

2 sneetjes

oud witbrood

100 g

Hollandse geitenkaas

½ zakje

verse peterselie

2 schaaltjes

tilapiafilet

2

komkommers

1

rode ui

6 eetlepels

vinaigrette

1 pak

aardappelpuree à la minute

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200°C. Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen. Kaas raspen. Peterselie fijnknippen. Broodkruimels met kaas en peterselie mengen. Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien. Tilapia in midden van oven in ca. 15 min. gaar en bruin bakken. Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommers in plakjes snijden of schaven. Ui pellen en in ringen snijden. Komkommer en ui met dressing mengen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tilapia met puree en komkommersalade serveren.