bewaar
Pofaardappels met blauwaderkaas
Pofaardappels met blauwaderkaas
bewaar

Pofaardappels met blauwaderkaas

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

2 personen

4

vastkokende aardappels

100 g

blauwaderkaas

1 zakje

verse bieslook

1 bakje

Griekse yoghurt

2 eetlepels

olijfolie

1

rode ui

1 teentje

knoflook

1 zak

panklare wilde spinazie

Aan de slag

Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen. Aardappels afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen in 7-8 min. gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakt 5 min. laten nagaren. Kaas fijn verkruimelen en met bieslook, zout en peper door yoghurt mengen. In wok ui en knoflook in olie fruiten, spinazie toevoegen en al omscheppend in 4-5 min. laten slinken. Op smaak brengen met zout en peper. Op borden aardappels insnijden. Kaassaus erin en spinazie ernaast scheppen.