bewaar
Pofaardappels met blauwaderkaas
Pofaardappels met blauwaderkaas
bewaar

Pofaardappels met blauwaderkaas

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

2 personen

4

vastkokende aardappels

100 g

blauwaderkaas

1 zakje

verse bieslook

1 bakje

Griekse yoghurt

2 eetlepels

olijfolie

1

rode ui

1 teentje

knoflook

1 zak

panklare wilde spinazie

Aan de slag

1

Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen. Aardappels afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen in 7-8 min. gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakt 5 min. laten nagaren. Kaas fijn verkruimelen en met bieslook, zout en peper door yoghurt mengen. In wok ui en knoflook in olie fruiten, spinazie toevoegen en al omscheppend in 4-5 min. laten slinken. Op smaak brengen met zout en peper. Op borden aardappels insnijden. Kaassaus erin en spinazie ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pofaardappels met blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig