bewaar
Miesalade met wasabidressing en tilapia
Miesalade met wasabidressing en tilapia
bewaar

Miesalade met wasabidressing en tilapia

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiermie

2

komkommers

1

rode paprika

2 eetlepels

limoensap

4 eetlepels

roerbakolie

2 theelepels

wasabipasta

2 schaaltjes

tilapiafilet

1 zak

veldsla

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Komkommers wassen, in de lengte doorsnijden en zaadjes eruit lepelen. Komkommerhelften schuin in dunne plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Dressing kloppen van limoensap, 3 el olie en wasabipasta. Tilapia met zout en peper bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en tilapia in 8 min. bruin en gaar bakken. Mie, komkommer, paprika en dressing door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Miesalade erop scheppen. Tilapia in stukjes snijden en op salade leggen.