Miesalade met wasabidressing en tilapia

Advertentie
Ingrediënten
- 250 g eiermie
- 2 komkommers
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels limoensap
- 4 eetlepels roerbakolie
- 2 theelepels wasabipasta (Japanse mierikswortelpasta, tube a 45 g)
- 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a 220 g)
- 1 zak veldsla (75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Komkommers wassen, in de lengte doorsnijden en zaadjes eruit lepelen. Komkommerhelften schuin in dunne plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Dressing kloppen van limoensap, 3 el olie en wasabipasta. Tilapia met zout en peper bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en tilapia in 8 min. bruin en gaar bakken. Mie, komkommer, paprika en dressing door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Miesalade erop scheppen. Tilapia in stukjes snijden en op salade leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 420 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 49 g
- vet 12 g