bewaar
Aardappelsalade met ansjovisdressing
Aardappelsalade met ansjovisdressing
bewaar

Aardappelsalade met ansjovisdressing

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

2 zakken

A-partjes

1 zak

gebroken sperziebonen

2

eieren

1 blikje

ansjovisfilets in olijfolie

1 bekertje

zure room

50 ml

yoghurt

½ zakje

verse peterselie

1 zak

toast

Aan de slag

Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden en laten afkoelen. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Eieren 8 min. koken, onder koud stromend water houden, pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken en fijnprakken. Zure room met yoghurt loskloppen en ansjovis erdoor roeren. Aardappel, sperziebonen en ansjovisdressing goed door elkaar scheppen. Peterselie fijnknippen, met ei mengen en over salade strooien. Gerecht met knoflooktoast serveren.