Aardappelsalade met ham-mosterddressing

hoofdgerecht
4 personen
3
39
Advertentie
Ingrediënten
- 2 zakken A-partjes (aardappelpartjes, a 400 g)
- 1 zakje stoneleeks
- 1 rode paprika
- 4 tomaten
- 1 blikje maïskorrels (300 g)
- 1 dikke plak beenham (ca. 200 g)
- 1 dikke plak belegen kaas (ca. 200 g)
- 1 potje dijonnaise (200 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappelpartjes koken volgens gebruiksaanwijzing en af laten koelen. Stoneleeks schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Ham en kaas in blokjes snijden. In grote schaal alle ingrediënten mengen. Salade met zout en peper op smaak brengen. Lekker met stokbrood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 716 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 55 g
- vet 42 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 38-39