bewaar
Couscous met lichte kaassaus
Couscous met lichte kaassaus
bewaar

Couscous met lichte kaassaus

20 min. bereiden
30 min. oventijd
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

2

gele paprika's

2

vleestomaten

4 el

traditionele olijfolie

300 g

couscous

125 ml

finesse voor koken

100 g

geraspte belegen kaas

25 g

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de groenten schoon en snijd in stukken. Vet de ovenschaal in. Leg de groenten in de ovenschaal en schep om met de olijfolie. Rooster in het midden van de oven in ca. 30 min. en schep af en toe om. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

2

Verwarm de finesse voor koken in een steelpannetje en laat de kaas hierin zachtjes smelten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de couscous over borden. Schenk de kaassaus over en naast de couscous en strooi de bieslook erover. Serveer de geroosterde groenten ernaast.