Aardappel-wortelgratin met gebakken vis

Advertentie
Ingrediënten
- 2 zakken Parijse worteltjes (a 300 g)
- 1 ui
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 1 flesje finesse voor koken (250 ml)
- ½ zakje gemalen belegen kaas (a 150 g)
- 2 theelepels gedroogde bieslook
- 3 eetlepels boter of margarine
- 1 pak visschnitzels (diepvries, 4 stuks)
Keukenspullen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C. Worteltjes 3 min. zacht koken en afgieten. Ui pellen en snipperen. Ui, worteltjes en krieltjes in ovenschaal door elkaar scheppen. Finesse er overschenken en met kaas en bieslook bestrooien. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Na 20 min. in koekenpan boter verhitten. Visschnitzels in 6 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Schotel met visschnitzels serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 39 g
- vet 34 g