bewaar
Aardappel-wortelgratin met gebakken vis
Aardappel-wortelgratin met gebakken vis
bewaar

Aardappel-wortelgratin met gebakken vis

30 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

2 zakken

Parijse worteltjes

1

ui

1 duopak

krieltjes

1 flesje

finesse voor koken

½ zakje

gemalen belegen kaas

2 theelepels

gedroogde bieslook

3 eetlepels

boter of margarine

1 pak

visschnitzels

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Worteltjes 3 min. zacht koken en afgieten. Ui pellen en snipperen. Ui, worteltjes en krieltjes in ovenschaal door elkaar scheppen. Finesse er overschenken en met kaas en bieslook bestrooien. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Na 20 min. in koekenpan boter verhitten. Visschnitzels in 6 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Schotel met visschnitzels serveren.