bewaar
Satéspiesjes met prei en pindasaus
Satéspiesjes met prei en pindasaus
bewaar

Satéspiesjes met prei en pindasaus

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

400 g

Garden Gourmet Indische balletjes

600 g

verse preien

2 el

ongezouten roomboter

250 ml

groentebouillon van tablet

125 g

satésaus

350 ml

halfvolle melk

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • sateprikker

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Satéspiesjes met prei en pindasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig