bewaar
Satéspiesjes met prei en pindasaus
Satéspiesjes met prei en pindasaus
bewaar

Satéspiesjes met prei en pindasaus

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

400 g

Garden Gourmet Indische balletjes

600 g

verse prei

2 el

ongezouten roomboter

250 ml

groentebouillon van tablet

125 g

satésaus

350 ml

halfvolle melk

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • sateprikker

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen.