bewaar
Onderstebovencake met cranberry's
Onderstebovencake met cranberry's
bewaar

Onderstebovencake met cranberry's

10 min. bereiden
45 min. wachten
38waarderingen

Ingrediënten

200 g

zachte boter

200 g

witte basterdsuiker

4

eieren

1 zakje

vanillesuiker

200 g

cakemeel

1 pot

cranberrycompote

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • springvorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Aan de slag

Oven op 175 °C voorverwarmen. Van boter, suiker, eieren, vanillesuiker, mespunt zout en cakemeel volgens gebruiksaanwijzing cakebeslag maken. Bodem van springvorm met bakpapier bekleden. Cranberrycompote over bodem van springvorm verdelen. Beslag erop scheppen. Cake in midden van oven in ca. 45 min. gaarbakken. Rand van springvorm halen. Bord omgekeerd op cake plaatsen en cake omdraaien zodat cranberry's aan bovenkant komen te zitten. Cake laten afkoelen en in 8-10 punten snijden.