bewaar
Gevulde rijstomelet
Gevulde rijstomelet
bewaar

Gevulde rijstomelet

15 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

200 g

peultjes

2

eieren

1

bosuitje

2 theelepels

sesamolie

1 zakje

voorgekookte langkorrel express rijst

2 eetlepels

olie

1 eetlepel

chilisaus

3 eetlepels

Japanse sojasaus

Aan de slag

Peultjes in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken en afgieten. In kom eieren met bosuitje, sesamolie, 1/2 tl zout en peper loskloppen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In grote koekenpan olie verhitten en van eimengsel dunne omelet bakken. In kommetje chilisaus met sojasaus en 1 el water losroeren. Warme rijst door peultjes scheppen. Omelet op bord laten glijden, rijst-peultjesmengsel erop scheppen en omelet dubbelvouwen. Chilisaus apart erbij serveren.