bewaar
Romige paprikasoep met tilapia
Romige paprikasoep met tilapia
bewaar

Romige paprikasoep met tilapia

25 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

3

tomaten

3 tenen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

750 ml

kippenbouillon

250 ml

kookzuivel

400 g

tilapiafilet

15 g

verse basilicum

1

ciabatta

Aan de slag

1

Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.

2

Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.