Romige paprikasoep met tilapia

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak paprikamix (3 stuks)
- 3 tomaten
- 3 tenen knoflook
- 3 el traditionele olijfolie
- 750 ml kippenbouillon
- 250 ml kookzuivel
- 400 g tilapiafilets
- 15 g verse basilicum
- 1 ciabatta
Advertentie
Bereiden
- Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.
- Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 420 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 37 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Romige paprikasoep met tilapia
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Romige paprikasoep met tilapia
- 1 zak paprikamix
- 3 tomaten
Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
- 3 tenen knoflook
- 3 el traditionele olijfolie
Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken.
Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.
- 750 ml kippenbouillon
- 250 ml kookzuivel
Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen.
- 400 g tilapiafilets
- 15 g verse basilicum
Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden.
- 1 ciabatta
Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.