Ingrediënten
4 personen
1 zak
paprikamix
3
tomaten
3 tenen
knoflook
3 el
traditionele olijfolie
750 ml
kippenbouillon
250 ml
kookzuivel
400 g
tilapiafilets
15 g
verse basilicum
1
ciabatta
Aan de slag
Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.
Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.
Romige paprikasoep met tilapia

hoofdgerecht
null personen
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.
Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zak paprikamix
3 tomaten
3 tenen knoflook
3 el traditionele olijfolie
750 ml kippenbouillon
250 ml kookzuivel
400 g tilapiafilets
15 g verse basilicum
1 ciabatta