Ingrediënten
4 personen
1 zak
paprikamix
3
tomaten
3 tenen
knoflook
3 el
traditionele olijfolie
750 ml
kippenbouillon
250 ml
kookzuivel
400 g
tilapiafilets
15 g
verse basilicum
1
ciabatta
Aan de slag
Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.
Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.
Romige paprikasoep met tilapia

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's en tomaten schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en paprika 4 min. bakken. Tomaten en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken.
Kippenbouillon en kookzuivel toevoegen en al roerende aan de kook brengen. Tilapia in stukjes snijden en 5 min. in soep meekoken. Basilicum in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper en met basilicum garneren. Soep met ciabatta serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zak paprikamix
3 tomaten
3 tenen knoflook
3 el traditionele olijfolie
750 ml kippenbouillon
250 ml kookzuivel
400 g tilapiafilets
15 g verse basilicum
1 ciabatta