Gegrilde biefstuk met satésaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak verse frites (700 g)
- 0.2 witte kool
- 75 g rozijnen
- 6 eetlepels sladressing naturel
- 4 biefstukken (a ca. 125 g)
- 1 eetlepel olie
- 2 cups satésaus (kant en klaar (doos a 5 cups a 80 ml))
Keukenspullen
- satéstokjes
- frituurpan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Frites volgens gebruiksaanwijzing frituren. Witte kool schoonmaken en (met kaasschaaf) fijnsnijden. In kom witte kool, rozijnen en dressing goed mengen. Biefstuk in blokjes snijden en aan prikkers steken. Spiesjes met zout en peper bestrooien en vlees dun met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Biefstuk in 3 min. van buiten bruin en van binnen rosé grillen. Intussen satésaus al roerend in pan verwarmen. Spiesjes met saus, frites en salade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 910 kcal
- eiwit 50 g
- koolhydraten 95 g
-
vet 36 g
waarvan verzadigd 0 g