En­tre­co­te met pe­per­saus en wit­lof­sla

(30) waardeer
hoofdgerecht 2 personen
3 30

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan of wok 25 g boter verhitten. Aardappelpartjes met Provencaalse kruiden bestrooien en afgedekt in 10 min. goudbruin en gaar bakken. Halverwege deksel van pan nemen. Aardappels af en toe omschudden. Met keukenpapier entrecotes droogdeppen, bestrooien met zout en peper. In koekenpan 25 g boter verhitten en entrecotes in 2-3 min. per kant vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Intussen witlof en appel in stukken snijden. Witlof en appel in kom omscheppen met sladressing. Door bakvet rode wijn en peperroomsaus roeren en even doorwarmen. Aardappels en entrecotes over twee borden verdelen, saus over vlees scheppen. Sla apart erbij serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 810 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.