bewaar
Kaas-hamfondue met warme tomaatjes
Kaas-hamfondue met warme tomaatjes
bewaar

Kaas-hamfondue met warme tomaatjes

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1 bakje

cherrytomaatjes

1 eetlepel

olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

zout

2 plakjes

rauwe ham

1 a 2

meergranenpistolets

½ bakje

fondue

1 eetlepel

Italiaanse kruiden

Aan de slag

In koekenpan met antiaanbaklaag cherrytomaatjes in olijfolie 2-3 min. bakken tot velletjes knappen. Bestrooien met zout.Intussen ham in dunne reepjes snijden en broodjes in blokjes snijden. Broodblokjes en tomaatjes op groot bord leggen.Bakje minifondue in magnetronbestendige kom overdoen. Hamreepjes en Italiaanse kruiden erdoor roeren. Kaasfondue 1 min. op hoogste stand in magnetron verwarmen, doorroeren en nog 1 min. verwarmen. Fonduekom op bord zetten, tomaatjes ernaast scheppen en bestrooien met zout. Telkens tomaatje of broodblokje aan vork prikken en in gesmolten kaas dopen.