Ingrediënten
1 persoon
1 sneetje
volkorenbrood
1 theelepel
halvarine
1 plak
belegen kaas
1 theelepel
abrikozenjam
2
gedroogde abrikozen
2 sneetjes
roggebrood
1 stukje
komkommer
Aan de slag
Volkorenbrood met halvarine besmeren en met kaas beleggen. Abrikozenjam erover smeren en abrikoosreepjes erop leggen. Brood met roggebrood afdekken (evt. 2 sneetjes gebruiken). Brood doormidden snijden. In broodtrommel samen met komkommer bewaren.
Kaas-abrikoossandwich

null personen
300 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Volkorenbrood met halvarine besmeren en met kaas beleggen. Abrikozenjam erover smeren en abrikoosreepjes erop leggen. Brood met roggebrood afdekken (evt. 2 sneetjes gebruiken). Brood doormidden snijden. In broodtrommel samen met komkommer bewaren.
algemeen:Verpak de komkommer in plasticfolie, dan blijft hij langer vers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 sneetje volkorenbrood
1 theelepel halvarine
1 plak belegen kaas
1 theelepel abrikozenjam
2 gedroogde abrikozen
2 sneetjes roggebrood
1 stukje komkommer