Vol­ko­ren­brood­je met kaas en groen­te

Begin je dag goed met ingrediënten uit de Schijf van Vijf.

(10) waardeer
hollands ontbijt Begin je dag goed met ingrediënten uit de Schijf van Vijf. 2 personen
3 10

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de broodjes open, besmeer ze met de margarine en beleg ze met de kaas. Snijd de tomaten en komkommer in plakjes en leg op de kaas. Verdeel de rucola erover en klap de broodjes dicht.

combinatietip:

Lekker met een glas magere melk.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 320 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Volkorenbroodje met kaas en groente

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vol­ko­ren­brood­je met kaas en groen­te

1
1
  • 4 volkorenbollen
  • 10 g margarine
  • 40 g 30+ belegen kaas, in plakken

Snijd de broodjes open, besmeer ze met de margarine en beleg ze met de kaas.

2
2
  • 1 tomaat
  • ¼ komkommer
  • 10 g rucola

Snijd de tomaten en komkommer in plakjes en leg op de kaas. Verdeel de rucola erover en klap de broodjes dicht.

combinatietip:

Lekker met een glas magere melk.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.