bewaar
Rosbief-tonijnsandwich
Rosbief-tonijnsandwich
bewaar

Rosbief-tonijnsandwich

10 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

1 zakje

tonijn

1 eetlepel

magere kwark

½ theelepel

gedroogde tijm

3 sneetjes

volkorenbrood

3 plakjes

rosbief

1 blaadje

ijsbergsla

3 eetlepels

rauwkost

1 theelepel

halvarine

1

appel

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Tonijn met kwark en tijm met staafmixer of vork mengen tot geheel glad is. Op smaak brengen met zout en peper. Eén snee brood met rosbief beleggen en tonijnmengsel erover verdelen. Tweede snee brood met ijsbergsla en rauwkost beleggen en met onbelegde kant op rosbief leggen. Derde snee brood met halvarine besmeren en met besmeerde kant op rauwkost leggen. Schuin doorsnijden en in aluminiumfolie verpakken. Sandwich samen met appel in broodtrommel bewaren.