bewaar
Rosbief-tonijnsandwich
Rosbief-tonijnsandwich
bewaar

Rosbief-tonijnsandwich

10 min. bereiden
12waarderingen

    Ingrediënten

    1 persoon

    1 zakje

    tonijn

    1 eetlepel

    magere kwark

    ½ theelepel

    gedroogde tijm

    3 sneetjes

    volkorenbrood

    3 plakjes

    rosbief

    1 blaadje

    ijsbergsla

    3 eetlepels

    rauwkost

    1 theelepel

    halvarine

    1

    appel

    Dit heb je nodig

    • aluminiumfolie

    Aan de slag

    Tonijn met kwark en tijm met staafmixer of vork mengen tot geheel glad is. Op smaak brengen met zout en peper. Eén snee brood met rosbief beleggen en tonijnmengsel erover verdelen. Tweede snee brood met ijsbergsla en rauwkost beleggen en met onbelegde kant op rosbief leggen. Derde snee brood met halvarine besmeren en met besmeerde kant op rauwkost leggen. Schuin doorsnijden en in aluminiumfolie verpakken. Sandwich samen met appel in broodtrommel bewaren.