bewaar
Tomaatjes uit de oven gevuld met mozzarella
Tomaatjes uit de oven gevuld met mozzarella
bewaar

Tomaatjes uit de oven gevuld met mozzarella

Op zoek naar een borrelhapje dat écht iedereen eet (ook de kids)? Zoek niet verder!

10 min. bereiden
10 min. oventijd
62waarderingen

Ingrediënten

8

minimozzarellabolletjes

8

Tasty Tom trostomaten

50 g

verse rode pesto

Op zoek naar een borrelhapje dat écht iedereen eet (ook de kids)? Zoek niet verder!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Laat de mozzarellabolletjes op keukenpapier uitlekken. Snijd van de kapjes met kroontjes van de tomaatjes af, laat de kroontjes zitten. Snijd van de onderkant van de tomaatjes flinterdunne stukjes af, zodat ze blijven staan.

2

Hol met een theelepel de tomaatjes uit. Rol de mozzarellabolletjes door de pesto en stop in elk tomaatje een bolletje mozzarella. Zet de kapjes er weer op.

3

Zet de tomaatjes op de bakplaat met bakpapier. Verwarm ze ca. 10 min. in de oven tot de mozzarella zacht wordt. Zet de tomaatjes op een schaal en serveer warm.