bewaar
Paddestoeltimbaaltjes
Paddestoeltimbaaltjes
bewaar

Paddestoeltimbaaltjes

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kastanjechampignons

2

bosuitjes

1 teen

knoflook

5

verse selderij

25 g

ongezouten roomboter

60 ml

droge witte wijn

1 el

gedroogde tijm

100 g

gormas kaas 70+

Dit heb je nodig

  • ramequins (kleine ovenschaaltjes, Ø 9 cm)

Aan de slag

1

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de knoflook en selderij fijn.

2

Verhit de boter in een hapjespan en bak de bosui, paddenstoelen en knoflook op laag vuur 10 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de wijn toe en laat het vocht op hoog vuur verdampen. Roer de tijm en selderij door het paddenstoelenmengsel en neem de pan van het vuur.

3

Maak laagjes in de soufflévormpjes van het paddenstoelenmengsel en de gormas, eindig met de paddenstoelen. Druk het geheel licht aan en keer de timbaaltjes om op de borden.

combinatietipLekker met biefstuk en frites.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddestoeltimbaaltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig