Pestopannenkoek met mozzarella

Advertentie
Ingrediënten
- 1 krop ijsbergsla
- 5 eetlepels balsamicodressing
- 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g)
- ½ pak pannenkoekenmix (a 500 g)
- 1 potje pesto genovese (185 g)
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels kappertjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sla schoonmaken, in reepjes snijden en dressing erdoor scheppen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoekbeslag volgens gebruiksaanwijzing met 500 ml water maken. Pesto erdoor roeren. Boter in grote koekenpan verhitten en in totaal 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken uit pan nemen, met mozzarella beleggen, met kappertjes bestrooien, dubbelklappen en warmhouden. Pannenkoeken met salade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 48 g
- vet 41 g