bewaar
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
bewaar

Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes

We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

550 g

koelvers pizzadeeg volkoren familiesize

70 g

pesto arrabbiata

250 g

mozzarella light

500 g

snoepgroente tomatenmix

3 el

kappertjes in pot

40 g

rucola

We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de pesto.

2

Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm en halveer de snoeptomaatjes. Verdeel eerst de mozzarella en vervolgens de snoeptomaatjes over het deeg. Bestrooi met de kappertjes. Bak in 18-20 min. goudbruin en krokant in de oven.

3

Neem de gebakken pizza uit de oven en verdeel de rucola erover.

Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes

Instructievideo - 00:19 min.

Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes

We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig