
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.
Ingrediënten
4 personen
550 g
koelvers pizzadeeg volkoren familiesize
70 g
pesto arrabbiata
250 g
mozzarella light
500 g
snoepgroente tomatenmix
3 el
kappertjes in pot
40 g
rucola
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de pesto.
Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm en halveer de snoeptomaatjes. Verdeel eerst de mozzarella en vervolgens de snoeptomaatjes over het deeg. Bestrooi met de kappertjes. Bak in 18-20 min. goudbruin en krokant in de oven.
Neem de gebakken pizza uit de oven en verdeel de rucola erover.
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
Instructievideo - 00:19 min.
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de pesto.
Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm en halveer de snoeptomaatjes. Verdeel eerst de mozzarella en vervolgens de snoeptomaatjes over het deeg. Bestrooi met de kappertjes. Bak in 18-20 min. goudbruin en krokant in de oven.
Neem de gebakken pizza uit de oven en verdeel de rucola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)550 g koelvers pizzadeeg volkoren familiesize
70 g pesto arrabbiata
250 g mozzarella light
500 g snoepgroente tomatenmix
3 el kappertjes in pot
40 g rucola