Ingrediënten
4 personen
500 g
sperziebonen
1 duopak
aardappelschijfjes
2
rode uien
200 g
harde Hollandse geitenkaas
5 eetlepels
olijfolie extra vierge
2 eetlepels
citroensap
75 g
zwarte olijven zonder pit
1 duobakje
hamreepjes
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.
Warme sperziebonen-aardappelsalade

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)500 g sperziebonen
1 duopak aardappelschijfjes
2 rode uien
200 g harde Hollandse geitenkaas
5 eetlepels olijfolie extra vierge
2 eetlepels citroensap
75 g zwarte olijven zonder pit
1 duobakje hamreepjes