bewaar
Warme sperziebonen-aardappelsalade
Warme sperziebonen-aardappelsalade
bewaar

Warme sperziebonen-aardappelsalade

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

sperziebonen

1 duopak

aardappelschijfjes

2

rode uien

200 g

harde Hollandse geitenkaas

5 eetlepels

olijfolie extra vierge

2 eetlepels

citroensap

75 g

zwarte olijven zonder pit

1 duobakje

hamreepjes

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.