bewaar
Yoghurt-crème brûlée met framboos en perzik
Yoghurt-crème brûlée met framboos en
		perzik
bewaar

Yoghurt-crème brûlée met framboos en perzik

10 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 rijpe

perziken

100 g

frambozen

2 eetlepels

frambozen-eau-de-vie

2 theelepels

poedersuiker

2 bakjes

Griekse yoghurt

6 eetlepels

(lichtbruine) basterdsuiker

Dit heb je nodig

  • eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Perziken over ovenschaaltjes verdelen. In diep bord frambozen met vork fijnmaken. Eau-de-vie en poedersuiker erdoor roeren. Frambozenpuree over perziken scheppen. Yoghurt over frambozenpuree scheppen en gladstrijken. Bruine suiker over yoghurt verdelen, zodat yoghurt volledig bedekt is met suikerlaagje. Schaaltjes zo dicht mogelijk onder grill schuiven en suiker in 2-3 min. laten karameliseren. Direct serveren.