Ingrediënten
4 personen
750 g
broccoli
500 g
schelpjespasta
2 teentjes
knoflook
1
rode peper
6 eetlepels
olijfolie
3
tomaten
200 g
Hollandse geitenkaas
Aan de slag
Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk schillen en in plakjes snijden. In pan met ruim kokend water en zout broccoli in 7 min. beetgaar koken. Broccoli met schuimspaan in zeef scheppen en laten uitlekken. Pasta in kookvocht van broccoli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan met antiaanbaklaag knoflook en rode peper in 4 el olie fruiten. Broccoli toevoegen en meebakken. Met lepel broccoli iets fijner drukken. Pasta afgieten, door broccolimengsel scheppen en even doorwarmen. Tomatenplakjes over vier borden verdelen, met zout en peper bestrooien en rest van olie erover druppelen. Pasta ernaast scheppen en royaal met kaas bestrooien.
Schelpmacaroni met broccoli en geitenkaas

hoofdgerecht
null personen
880 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk schillen en in plakjes snijden. In pan met ruim kokend water en zout broccoli in 7 min. beetgaar koken. Broccoli met schuimspaan in zeef scheppen en laten uitlekken. Pasta in kookvocht van broccoli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan met antiaanbaklaag knoflook en rode peper in 4 el olie fruiten. Broccoli toevoegen en meebakken. Met lepel broccoli iets fijner drukken. Pasta afgieten, door broccolimengsel scheppen en even doorwarmen. Tomatenplakjes over vier borden verdelen, met zout en peper bestrooien en rest van olie erover druppelen. Pasta ernaast scheppen en royaal met kaas bestrooien.
algemeen:prijs per persoon 1.80 (in november 2004)
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)750 g broccoli
500 g schelpjespasta
2 teentjes knoflook
1 rode peper
6 eetlepels olijfolie
3 tomaten
200 g Hollandse geitenkaas