bewaar
Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas
Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas
bewaar

Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas

Vegetarisch koken? Dat is met deze gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas geen probleem!

20 min. bereiden
20 min. oventijd
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

2

middelgrote uien

6 el

extra vierge olijfolie

500 g

gnocchi

150 g

geitenkaas schijfjes

2 el

balsamicoazijn

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Vegetarisch koken? Dat is met deze gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas geen probleem!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in blokjes van 2 cm. Snijd de uien in halve ringen. Meng de broccoli met de ui, ⅓ van de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 20 min. in de oven.

2

Kook ondertussen de gnocchi 1 min. en giet af. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de gnocchi ca. 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

3

Meng de gnocchi met de broccoli en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de geitenkaas erboven en schep om.

4

Verdeel over de borden en besprenkel met de balsamicoazijn.

algemeen Meer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas

Vegetarisch koken? Dat is met deze gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas geen probleem!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig