bewaar
Vis masala met roodbaarsfilet
Vis masala met roodbaarsfilet
bewaar

Vis masala met roodbaarsfilet

45 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

roodbaarsfilet

1 pot

kip masala

1

ui

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olie

250 ml

visbouillon

500 g

vastkokende aardappels

1 zak

panklare spitskool

½ pak

tuinerwten

4 takjes

selderij

Aan de slag

Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.

algemeenTip: In plaats van masalapasta kan ook saus of pasta voor tikka masala gebruikt worden, bijvoorbeeld van Patak's.