Vis masala met roodbaarsfilet

540 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.

  • algemeenTip: In plaats van masalapasta kan ook saus of pasta voor tikka masala gebruikt worden, bijvoorbeeld van Patak's.

Vis masala met roodbaarsfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel