bewaar
Kerriesoep met wortel en koriander
Kerriesoep met wortel en koriander
bewaar

Kerriesoep met wortel en koriander

15 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

1

ui

2 el

zonnebloemolie

1 zak

peen julienne

1 el

tomatenpuree

1 pot

Indiase kerriesaus

1

groentebouillontablet

100 ml

sinaasappelsap

1 blik

kapucijners

50 g

witte kaasblokjes

1 bakje

verse koriander

Aan de slag

In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Kaasblokjes en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien.