Wraps met romige zalm
Deze wraps misstaan op geen enkele hightea of picknick. Kijk op de verpakking hoe je ze het handigst oprolt.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g broccoli
- 100 g krulslamelange
- 6 el Thousand Islands sladressing (fles)
- 300 g mais in blik
- 426 g roze zalm in blik
- 125 g verse roomkaas met kruiden
- 260 g tortillawraps
Advertentie
Bereiden
- Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.
- Meng de salade met de dressing.
- Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel. Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer. Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 560 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 48 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 8 g - natrium 1.055 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Wraps met romige zalm
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met romige zalm
- 300 g broccoli
Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes.
Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.
- 100 g krulslamelange
- 6 el Thousand Islands sladressing
Meng de salade met de dressing.
- 300 g mais in blik
- 426 g roze zalm in blik
Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel.
- 125 g verse roomkaas met kruiden
Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper.
- 260 g tortillawraps
Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer.
Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.