Rijst met kip en tuttifrutti

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g zilvervliesrijst
- 2 uien
- 2 eetlepels boter
- 1 schaaltje kipfiletblokjes (ca. 350 g)
- ½ duobakje gerookte spekreepjes (a 200 g)
- 1 theelepel komijn (15 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 zak gewelde tutti frutti (zonder pit (500 g))
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien schoonmaken en snipperen. In braadpan boter verhitten en kip met zout en peper in 3 min. bakken. Spekblokjes en ui 5 min. meebakken. Komijnzaad en tomatenblokjes toevoegen, aan de kook brengen en geheel 10 min. laten sudderen. Tuttifrutti halveren, laatste 5 min. meewarmen en gerecht met zout en peper op smaak brengen. Kip met saus en rijst serveren. Lekker met komkommersalade en yoghurtdressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 845 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 135 g
- vet 19 g