bewaar
Maïssalade met avocadodressing
Maïssalade met avocadodressing
bewaar

Maïssalade met avocadodressing

Mexicooo, Mexihiiiiiicooooo!

20 min. bereiden
195waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

krop ijsbergsla

250 g

cherrytomaten

300 g

mais in blik

200 g

belegen kaas

2

rijpe avocado's

125 ml

zure room

1 teen

knoflook

150 g

tortillachips naturel

Mexicooo, Mexihiiiiiicooooo!

Aan de slag

1

Snijd de sla fijn, was en droog daarna. Halveer de tomaten. Laat de mais uitlekken. Meng in een grote schaal de groenten. Snijd de kaas in blokjes.

2

Schil de avocado's, verwijder de pitten en snijd van 1 avocado het vruchtvlees in stukjes. Meng de avocadostukjes en kaas door de salade. Meng de andere avocado met de zure room en pureer met staafmixer tot een gladde saus.

3

Pers de knoflook erboven uit en breng de dressing op smaak met peper en eventueel zout. Schep de avocadodressing door de de salade. Serveer met tortillachips.