bewaar
Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes
Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes
bewaar

Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes

20 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 e

olie

1 schaal

shoarmavlees

2 grote

uien

1 blik

tomatenblokjes

1 blik

kikkererwten

1 pak

shoarmabroodjes

100 ml

volle yoghurt

1

groene paprika

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok olie verhitten en shoarmavlees hierin 5 min. roerbakken. Ui door vleesreepjes scheppen en 5 min. meebakken. Tomaat en kikkererwten toevoegen en geheel nog 3-4 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes in broodrooster (of onder ovengrill) lichtbruin roosteren en elk in vier puntjes snijden. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Kikkererwtenschotel over vier diepe borden verdelen. Yoghurt erop scheppen en garneren met rauwe paprikareepjes. Broodpuntjes ernaast serveren.