bewaar
Taco's met gehakt en linzen
Taco's met gehakt en linzen
bewaar

Taco's met gehakt en linzen

20 min. bereiden
5 min. wachten
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1 eetlepel

boter

1 schaaltje

rundergehakt

1 blikje

linzen

1 doos

taco dinnerkit

2

tomaten

1

avocado

1 eetlepel

citroensap

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en gehakt in 3 min. rul bakken. Ui erdoor scheppen en 3 min. meebakken. Linzen laten uitlekken. Seasoningmix (uit doos) met 125 ml water door gehakt roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht verdampt is. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Linzen en tomaat laatste 2 min. erdoor scheppen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Avocado in blokjes snijden en besprenkelen met citroensap. Tacoschelpen (uit doos) in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Taco's vullen met gehaktmengsel en met salsasaus (uit doos) en avocado garneren. Lekker met kropsla.