Tik­ka ma­sa­la met no­ten­rijst

(30) waardeer
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 30

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Groente door kalkoen scheppen en 2 min. meebakken. Tikka masalasaus en 200 ml water erdoor roeren en geheel 15 min. laten sudderen. Hazelnoten en walnoten hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Noten door rijst scheppen. Tikka masala op smaak brengen met zout en peper. Rijst serveren met masalasaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 880 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.