bewaar
Kabeljauwspiesen met cocktailsaus
Kabeljauwspiesen met cocktailsaus
bewaar

Kabeljauwspiesen met cocktailsaus

30 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels

citroensap

4 eetlepels

olijfolie

1 grote

ui

500 g

broccoli

1 bakje

cherrytomaten

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

½ potje

cocktailsaus

1

stokbrood

Dit heb je nodig

  • 8 barbecuespiesen of 20 satéprikkers

Aan de slag

Marinade roeren van citroensap, olijfolie en zout en peper naar smaak. Ui pellen en in stukken snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Tomaatjes wassen. Vis in blokjes snijden. Vis en groenten om en om aan spiesen of satéprikkers steken. Spiesen bestrijken met marinade. Spiesen in grillpan of op barbecue in 6 min roosteren. Serveren met cocktailsaus en stokbrood.