bewaar
Pastasalade met grapefruit en geitenkaas
Pastasalade met grapefruit en geitenkaas
bewaar

Pastasalade met grapefruit en geitenkaas

20 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ pak

suikerpeultjes

1 bak

tagliatelle

1

rode grapefruit

200 g

zachte geitenkaas

2 eetlepels

zure room

1 zakje

rucolasla

Aan de slag

In pan water met 1 tl zout aan de kook brengen. Peultjes 3 min. koken, met schuimspaan uit pan nemen en in vergiet onder koud water afspoelen. In zelfde pan pasta beetgaar koken en in vergiet onder koud water afspoelen. Grapefruit dik schillen. Partjes grapefruit tussen vliesjes uit snijden. Helft van geitenkaas achterhouden, rest in steelpan met zure room laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Saus door pasta roeren en peultjes, grapefruit en rucola erdoor scheppen. Rest van kaas erover strooien. Lauwwarm serveren.