bewaar
Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette
Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette
bewaar

Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette

Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.

15 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

207½ g

Hollandse geitenkaas met koriander

½

courgette

1

rode ui

7½ g

verse koriander

4

tortillawraps

4 el

extra vierge olijfolie

Dit heb je nodig

  • grillschaal

Door de wraps eerst te vullen en dan te grillen, wordt de geitenkaas lekker zacht en warm.

Aan de slag

1

Snijd de geitenkaas en courgette in dunne plakjes. Snijd de rode ui in dunne ringen. Hak de koriander grof.

2

Leg de tortilla's op het werkvlak en verdeel over de onderste helft de plakjes geitenkaas, courgette en de uiringen. Strooi de koriander erover en vouw de tortilla's dicht.

3

Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie. Leg de wraps op de grillschaal en rooster ze in 4-5 min. knapperig en bruin. Keer halverwege.

tip

combinatietipLekker met guacamole of pikante salsa

algemeenOok lekker met extra plakjes tomaat of reepjes rode paprika.