bewaar
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
bewaar

Boontjes met geitenkaas en citroenboter

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tarly

800 g

sperziebonen

1 zakje

pijnboompitten

250 g

verse geitenkaas

6

abrikozen

25 g

boter

3 eetlepels

citroensap

Aan de slag

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In droge koekenpan pijnboompitten licht roosteren. Kaas in blokjes snijden. Abrikozen wassen en in stukjes snijden. In pan boter verwarmen tot boter bruin wordt. Citroensap er doorheen roeren en heet laten worden. Sperziebonen, kaas en abrikoos door citroenboter scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Sperziebonen bestrooien met pijnboompitten en serveren met tarly.