Aardappelschijfjes met kip en tonijn

460 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(53)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 06 - Volop vers

Aan de slag

  1. Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Kipblokjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In braadpan 3 el olie (van tonijn) verhitten en kip 6 min. bakken. Komkommer schillen en in plakjes snijden. Komkommerplakjes omscheppen met 2 el zure room, 1 el azijn (uit potje kappertjes), 1 gesneden bosuitje, zout en peper. Tonijn afgieten en met kappertjes, rest van ringetjes bosui en rest van zure room door kipblokjes mengen. Nog 2 min. verwarmen. Aardappelschijfjes en kip-tonijnmengsel over vier borden verdelen, komkommersalade ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Aardappelschijfjes met kip en tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig