bewaar
Met mosterd bestreken karbonade en gebakken spinazie
Met mosterd bestreken karbonade en gebakken spinazie
bewaar

Met mosterd bestreken karbonade en gebakken spinazie

25 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

karbonades

4 eetlepels

gladde mosterd

grofgemalen zwarte peper

4 eetlepels

boter

½ eetlepel

gedroogde dragon

125 ml

crème fraîche

600 g

panklare spinazie

1

rode ui

Aan de slag

Karbonades met zout bestrooien, vlees aan beide kanten insmeren met mosterd en bestrooien met peper. Karbonades in 2 el boter aan beide kanten aanbraden en in 15 min. goudbruin en gaar bakken. In kom dragon door crème fraîche mengen en op smaak brengen met zout en peper. In (hapjes)pan rest van boter smelten en spinazie in 8 min. laten slinken. Bestrooien met zout en peper. Spinazie in zeef laten uitlekken, over vier borden verdelen en uiringen erop leggen. Karbonades ernaast leggen en wat crème fraîche erop scheppen. Lekker met gekookte aardappels.