bewaar
Kaas-komkommersandwich
Kaas-komkommersandwich
bewaar

Kaas-komkommersandwich

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 eetlepels

pijnboompitten

150 g

Griekse yoghurt

1 eetlepel

olijfolie extra vierge

2 eetlepels

dille

versgemalen zwarte peper

1 stuk

komkommer

6 sneetjes

tijgerbrood wit

½ zak

rucola-sla

1 pakje

port salut

Aan de slag

1

In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In kom yoghurt mengen met olie, dille en zout en peper naar smaak. Komkommer schillen, in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommer in dunne plakjes snijden en mengen met helft van dille-yoghurt.

2

Sneetjes brood dik bestrijken met dille-yoghurt. Rucola, kaas en pijnboompitten over 4 sneetjes verdelen. Op 2 sneetjes komkommersalade scheppen en deze op andere 2 belegde sneetjes brood stapelen. Laatste sneetjes met yoghurtkant naar beneden op stapels leggen. Sandwiches iets aandrukken en tweemaal diagonaal doorsnijden.