
Ingrediënten
2 eetlepels
pijnboompitten
150 g
Griekse yoghurt
1 eetlepel
olijfolie extra vierge
2 eetlepels
dille
versgemalen zwarte peper
1 stuk
komkommer
6 sneetjes
tijgerbrood wit
½ zak
rucola-sla
1 pakje
port salut
Aan de slag
In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In kom yoghurt mengen met olie, dille en zout en peper naar smaak. Komkommer schillen, in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommer in dunne plakjes snijden en mengen met helft van dille-yoghurt.
Sneetjes brood dik bestrijken met dille-yoghurt. Rucola, kaas en pijnboompitten over 4 sneetjes verdelen. Op 2 sneetjes komkommersalade scheppen en deze op andere 2 belegde sneetjes brood stapelen. Laatste sneetjes met yoghurtkant naar beneden op stapels leggen. Sandwiches iets aandrukken en tweemaal diagonaal doorsnijden.