bewaar
Balsamicotartaar met kruidige aardappels
Balsamicotartaar met kruidige aardappels
bewaar

Balsamicotartaar met kruidige aardappels

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

gekruide aardappelschijfjes paprika

4 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

balsamicoazijn

2 x 2

steaks tartaar

1 zak

eikenbladslamelange

4 eetlepels

sladressing blue cheese

1

rode paprika

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

In koekenpan aardappels in 2 el olie in ca. 15 min. goudbruin en gaar bakken. Rest van olie loskloppen met azijn en mespunt zwarte peper. Tartaar met oliemengsel bestrijken. Grillpan verhitten. Tartaar in 8 min. bruin en vrijwel gaar grillen, halverwege baktijd omdraaien. In schaal slamelange omscheppen met dressing. Tartaar en aardappels bestrooien met zout en over vier borden verdelen. Paprikaringen op tartaar leggen.