bewaar
Gevulde kalkoenrolletjes
Gevulde kalkoenrolletjes
bewaar

Gevulde kalkoenrolletjes

30 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 kleine

kalkoenschnitzels

4 plakjes

rauwe ham

75 g

verse roomkaas naturel

1 zakje

voorgekookte krieltjes

1 zakje

miniworteltjes

150 g

peultjes

3 eetlepels

(verse) rode pesto

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • plasticfolie

  • stoompan

Aan de slag

Kalkoenschnitzels tussen twee lagen plasticfolie met deegroller iets platter slaan. Op elke schnitzel plakje ham leggen en besmeren met roomkaas. Met peper bestrooien. Vlees oprollen en vastzetten met cocktailprikkers of vastbinden met keukentouw. Krieltjes en worteltjes gemengd onderin grote stoompan of -mand leggen. Kalkoenrolletjes erop leggen. Geheel afgedekt 10 min. laten stomen. Peultjes erbij leggen en nog 5 min. laten stomen. Kalkoenrolletjes uit stoompan nemen en op vier borden leggen. Bestrooien met zout en peper. Groenten in warme schaal omscheppen met pesto, zout en peper. Groenten naast kalkoenrolletje scheppen.