Tonijnwrap met avocado
Perfecte combinatie op tortilla: tonijnsalade en avocado met fricandeau en bosuitjes.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 avocado
- 1 el citroensap
- 2 tortillawraps (pak)
- 125 g tonijnsalade
- 2 bosuien
- 8 plakjes gebraden fricandeau (vleeswaren)
- 30 g rucola
- 3 el traditionele olijfolie
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
- Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in dunne plakken en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit de grillpan. Bestrijk de tortillawraps dik met de tonijnsalade. Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de fricandeau, avocado, bosuitjes en rucola over de tonijnsalade. Druppel ⅓ van de olie over de rucola.
- Rol de tortilla's stevig op en bestrijk de buitenkant met de rest van de olie. Leg de wraps op de vouwnaad in de grillpan en grill in 2-3 min. lichtbruin, keer halverwege.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 705 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 31 g
-
vet 53 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 970 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Tonijnwrap met avocado
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tonijnwrap met avocado
- 1 avocado
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
- 1 el citroensap
Snijd de avocado in dunne plakken en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
- 2 tortillawraps
- 125 g tonijnsalade
Verhit de grillpan. Bestrijk de tortillawraps dik met de tonijnsalade.
- 2 bosuien
- 8 plakjes gebraden fricandeau
- 30 g rucola
- 1 el traditionele olijfolie
Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de fricandeau, avocado, bosuitjes en rucola over de tonijnsalade. Druppel de olie over de rucola.
- 2 el traditionele olijfolie
Rol de tortilla's stevig op en bestrijk de buitenkant met de olie.
Leg de wraps op de vouwnaad in de grillpan en grill in 2-3 min. lichtbruin, keer halverwege.