Tortellini-kaasschotel uit de magnetron

695 kcal

30 min. bereiden

2.4/5

(25)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 04 - Gezond in het voorjaar

Aan de slag

  1. In grote pan tortellini met broccoli net niet beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken en afkoelen. In steelpan boter smelten. Bloem erdoor roeren en 1 min. zachtjes bakken, zonder dat bloem verkleurt. Helft van melk in pan schenken, aan de kook brengen en met pollepel blijven roeren tot gladde saus ontstaat (dit duurt ca. 2 min.). Rest van melk toevoegen en saus 2-3 min. zachtjes door laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Grote pan weer gebruiken om tortellini en broccoli te mengen met kaas en saus. Gerecht overscheppen in magnetronschaal, laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

  2. Tortellinischotel afgedekt in magnetron 5-6 min. op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Tussentijds een keer omscheppen.

Wat vond je van dit recept?

Tortellini-kaasschotel uit de magnetron

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig