Mihoen met surimi en sojasaus
565 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
2
1
2 bakjes
2 eetlepels
1 zakje
100 ml
100 g
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 12-13 - 2004 week 12-13
Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Surimi in stukken snijden. In wok olie verhitten. Ui, paprika en roerbakmix 3 min. roerbakken. Sojasaus door groente scheppen en nog 4 min. roerbakken. Surimi door groente scheppen en door en door warm laten worden. Mihoen en surimimengsel over vier borden verdelen. Bestrooien met cashewnoten.
Mihoen met surimi en sojasaus

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Surimi in stukken snijden. In wok olie verhitten. Ui, paprika en roerbakmix 3 min. roerbakken. Sojasaus door groente scheppen en nog 4 min. roerbakken. Surimi door groente scheppen en door en door warm laten worden. Mihoen en surimimengsel over vier borden verdelen. Bestrooien met cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g mihoen
2 uien
1 groene paprika
2 bakjes surimisticks
2 eetlepels sesamolie
1 zakje Chinese roerbakmix
100 ml sojasaus
100 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok




