Ingrediënten
4 personen
8 teentjes
knoflook
4 eetlepels
olie
4
kippenbouten
1 zakje
verse peterselie
250 ml
kippenbouillon
300 g
penne
600 g
broccoli
4 eetlepels
kappertjes
Dit heb je nodig
keukenmachine
Aan de slag
In braadpan knoflook 2 min. in helft van olie roerbakken. Knoflook uit pan nemen en laten uitlekken op keukenpapier. In achtergebleven knoflookolie kippenbouten in 5 min. rondom bruinbakken. Knoflook met peterselie (steeltjes ook!) in keukenmachine fijnmalen. Vuur laag draaien, knoflookpasta en bouillon in braadpan schenken. Kip met deksel schuin op pan in 30 min. zachtjes gaarstoven. In grote pan pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Broccoliroosjes laatste 6 min. meekoken. Afgieten, kappertjes en 2 el olie door pasta roeren en over vier borden verdelen. Kip en knoflooksaus ernaast scheppen.
Kip met knoflooksaus en broccoli

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan knoflook 2 min. in helft van olie roerbakken. Knoflook uit pan nemen en laten uitlekken op keukenpapier. In achtergebleven knoflookolie kippenbouten in 5 min. rondom bruinbakken. Knoflook met peterselie (steeltjes ook!) in keukenmachine fijnmalen. Vuur laag draaien, knoflookpasta en bouillon in braadpan schenken. Kip met deksel schuin op pan in 30 min. zachtjes gaarstoven. In grote pan pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Broccoliroosjes laatste 6 min. meekoken. Afgieten, kappertjes en 2 el olie door pasta roeren en over vier borden verdelen. Kip en knoflooksaus ernaast scheppen.
algemeen:Hoofdgerecht met kip voor 4 personen, prijs per persoon 2.40 (in februari 2004)
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)8 teentjes knoflook
4 eetlepels olie
4 kippenbouten
1 zakje verse peterselie
250 ml kippenbouillon
300 g penne
600 g broccoli
4 eetlepels kappertjes
Dit heb je nodig
keukenmachine